sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Monenmoista korua.

Ihanan aikaansaava viikonloppu alkaa olemaan takanapäin. Pitkästä aikaa sellainen viikonloppu, jolloin ei ole yhtään mitään ohjelmaa suunniteltuna :) Alkuun olikin vähän outo fiilis, kun ei ollut pakko mennä johonkin tai tehä jotakin, mutta kyllä mie sit onnistuin rentoutumaan :) Viikonloppuna oon tehnyt rästikotitöiden ja rentoutumisen lisäksi muutaman korunkin (:  sekä leivoin superhyvän Mustikkamarmoroidun juustokakun, joka oli uusimmassa Pirkka-lehdessä. Mumsmums, kun oli makoisaa! Ohje.

Mustikkamarmoroitu juustokakku à la Hanna.

 Lisäksi sain valmiiksi jo tovin tekeillä olleen avainnauhan, jonka jo "vanha" asiakkaani tilasi. Toivomuksena oli siis musta avainnauha, jossa on blingiä ja hopean värisiä pieniä helmiä. Avainnauhan pituuden tulisi olla pitkä, sillä avainnauhaa tullaan käyttämään samaan tapaan, kuin missit kantavat "missinauhaansa".




Nauhassa voi pitää avaimenperän kiinni...
...tai sen voi ottaa irti.
Demonstraatio käyttötarkoituksesta.

Viime viikonloppuna ystäväni Oulusta oli käymässä luonani ja hänen mukaansa lähti 4 paria tekemiäni korviksia (: Ystäväni myös kysyi, josko voisin tehdä hänelle korusetin valkoisista helmiäishelmistä, korvikset saisivat olla isot ja lisäksi niissä voisi olla hopeaa. Ystäväni kaipaili myös turkoosinsävyistä avaimenperää työavaimiinsa, jotka meinaavat hukkua taskuun. Turkoosi enkeli ja siihen jotain lisuketta, oli toiveena.










Palmusunnuntain hengessä tein vielä yhden avainnauhan.

 






Mukavaa alkavaa pääsiäisviikkoa!


4 kommenttia:

  1. Oi tulipa kaunis tuosta korusetistä!<3 vielä hienompi mitä osasin kuvitella! Suuret kiitokset jo näin etukäteen! :) Ja tuo avaimenperäki on nätti! Pistä sitte nuitten korujen matkaan pala tuota mustikkakakkua! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä, tosi kiva jos tykkäät! :) Katotaan kui muussina kakku on kun sinne Ouluun saapuu ;)

      Poista