maanantai 29. lokakuuta 2012

Ensimmäiset avainnauhat


Eräs ystäväni kysyi feisbuukissa nähtyään minun sinne laittamani kuvat koruista, teenkö ollenkaan avainnauhoja. Hän oli nähnyt sellaisia helmistä tehtyä jollakin ja toivoi itselleenkin helmiavainnauhaa ja kysyi voisinko mahdollisesti hänelle sellaisen tehdä? Vastaukseni hänen kysymykseen oli, että ajatus olisi kokeilla niiden tekoa, kunhaan saan sopivia tarvikkeita, nimittäin helmivarastoni oli melko vähissä ja minulta puuttui myös tarpeeksi luja vaijeri.

Olin tiedustellut ystävältäni, oliko hän ajatellut minkälaisen avainnauhan hän halusi. Värimaailmaltaan hän toivoi avainnauhan olevan sininen. 

Heti kun tilaamani helmipaketti saapui ja olin helmet järjestellyt omille paikoilleen työkalupakkeihin ym. aloin suunnitella avainnauhaa. Ajattelin, että rupean työstämään jotain turkoosia ja pian sainkin ensimmäisen avainnauhani valmiiksi! 

Turkooseja särölasihelmiä, turkooseja marmori opaakkihelmiä ja kirkkaita lasihelmiä sekä kirkkaita siemenhelmiä sekä suloinen hopeoitu sydän. 


Toinen avainnauha syntyi samaan vauhtiin ja turkoosi oli senkin värimaailma.
 
Turkooseja lasihelmiä, turkooseja särölasihelmiä ja kirkkaita lasihelmiä sekä kirkkaita siemenhelmiä, lisäksi hopeoitu pitsipallo.

Vieläkin riitti intoa näidenkin jälkeen avainnauhojen tekoon ja kyhäsin vielä kolmannenkin amppari-avainnauhan :) Mieheni aikoi ottaa sen työavaimilleen mutta en nyt tiä vielä oliko se tosissaan ;D 

Isoja keltaisia opaakkihelmiä ja pienempiä mustia opaakkihelmiä sekä keltaisia siemenhelmiä.
 
Nyt loppui nuo isot rapulukot, kun olin niitä pöljyyksissäni ostanut vain kolme :O :( Noooo kyllä miulla on jos jonkinlaista muutakin mielessä, eli tekemistä riittää kyllä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti